Monday, February 14, 2011

Juara Longkang Jadi Naib Juara Bowling..

Tak sangkakan..Group aku boleh menang..Memang peliklah kitorang boleh menang..Saingan hebat2 tu..Hari ni aku update ni je..Nak share dengan korang aku jadi juara eh silap naib juara..Berbaloilah kami pergi..

Nilah group kami..The 87's..Sebabnya kami semua lahir tahun 87..

Bukti kami menang..Ramai tak percaya kami menang..Jangan pandang sebelah mata ye..

Actually sebab kami boleh menang ialah semangat berpasukan dan tips2 yang telah dibagi oleh urus setia bowling..Bagus tips tu..Selalunya aku main masuk longkang je tapi kali ni tak..Lepas tu yang buat kami semangat nak main lagi sebab big boss company aku main bowling sebelah kami..Dia pun bagi semangat gak kat kami..Best2..

Kali ni entry ni je..Sebenarnya banyak gambar nak share tapi lain entry ye..Penat sangat hari ni..Tak cukup tidur..Ok..Bye semua..

20 comments:

saya_arief said...

lame da xmain bowling..
best2..
:D

Siti Hajar Masri said...

saya_arief:
memg best..:)

Anonymous said...

wah aku mng huhu

noraim said...

perghh! terer akak main bolwing. kalo sy lah mmg longkang terus. hehe.

ahsfantasy24 said...

hehe..
kte ag la klw maen,
asek msuk longkang, adei..



Terbaru:
Pengalaman saya hampir lemas di perkampungan Orang Asli
Kalau Kamu Bercinta, Harap Kamu Jadi Macam Dia!
Kalau Dia Asyik Ulang kesalahan Sama, Kamu Geram Tak?

relevan said...

A'a ye..tak sangka geng aok boleh menang..

zubect said...

tahniah kak..he6

nur aisya humaira said...

wahhh,rindunye nk main2 bowling...da lme tgl...keke

Solihin Zubir said...

geng 87?
huh! rugi tak ajak aku?
kalau tak, kompom champion.. haha..

mzhany said...

waaa cayalah naib juara tuh...huhu besh besh

Ila said...

tahniah..tahniah...leh la lawan bowling ngan kite nanti..hehehe

Siti Hajar Masri said...

noraim:
bolehlah..hr tu jd terror plak..:)

Siti Hajar Masri said...

ahsfantasy24:
dulu sy selalu main msk longkang..tp x tahu knpa hr tu terror..:)

Siti Hajar Masri said...

relevan:
hr tu x nmpk pun..

Siti Hajar Masri said...

nur aisya humaira:
jom main bowling..

Siti Hajar Masri said...

solihin:
kalo ko join mesti kami kalah..haha~

Siti Hajar Masri said...

mzhany:
tq..:)

Siti Hajar Masri said...

Ila:
tq..boleh aje..jom main..:)

nur aisya humaira said...

jom akak,mesramall kerteh...hehe

CikNur said...

tgk jari der....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...