Saturday, February 19, 2011

Pantai Balok, Kuantan

Resort kami dekat dengan pantai..After mandi manda kat bilik kami terus keluar nak pergi ke pantai..Pantai dia cantik sangat..Tenang je..Air pun jernih..Aku ingat nak ajak Zamri datang sini next time..Anak dara tu mesti suka..Jom kita layan gambar..Thanks to Cik Lulu ambil gambar yang cantik2..

Welcome to Pantai Balok..:)

Kanak-kanak riang macam first time jumpa pantai..

Cantikkan..Kalaulah rumah aku tepi pantai..

Ada orang bermain layang-layang besar..Mat salleh je..

Model baru Pantai Balok..

Aku main air je..En.Zamri tak bagi aku berenang..Dia takut aku lemas sebab bininya tak pandai berenang..

Hiasan semata-mata..

Bestkan siap ada pondok untuk lepak lagi..Ngan angin sepoi2 bahasa..Memang bestlah..

Dah nak senja..Sebenarnya kami nak tengok matahari terbenam tetapi tak dapat sebabnya petang tu cuaca mendung so tak de matahari..


Sebelum balik wajib posing dulu..:)

Lepas tu kami pergi makan kat Tanjung Lumpur..Next entry aku cerita ye..

3 cakap hajar comel:

selipar buruk said...

sama-sama. thanks je?

Adzriel AB said...

I miss u balok!

maza said...

baru2 ini maza juga sempat pergi ke pantai Balok ... tetapi pemandangan sedikit terjejas dgn apabila air surat jelas terlihat timbunan sampah sarap merata-rata di pantai.. huhuhu

sedih seh

http://mazaaida.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...