Monday, February 7, 2011

Pengumuman

Untuk sesiapa yang perasanlah..hehe~Aku ni tak rajin nak tengok email..Sekali beratus-ratus email aku dapat..Hambik kau..

Ada yang tanya facebook aku..Ok..Sesiapa yang nak add aku tu cari je nama penuh aku..Mesti jumpa..Siti Hajar Masri tu aku seorang je kot..Siti Hajar memang banyak tapi Siti Hajar Masri aku je..hehe~Kalau dah add tu bagitaulah korang ni siapa pulak ye..Karang aku tertanya2 siapa plak yang add aku ni..Al-maklumlah ramai peminat..

Senangkan..Twitter pun macam tu juga ye..Cari je nama aku..Mesti jumpa..Kalau tak nak add pun mak tak paksa..

P/S: Ni kira pengumuman ke?Hentam ajelah..

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...