Saturday, February 19, 2011

Saturday Morning..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

Hari ni bangun dengan ceria sekali..Nak tahu apa sebabnya?..Setelah sekian lama aku tak bersenam kali ni nak bersenam..Itu yang bangun ceria dan bersemangat..

Main reason bukanlah sebab nak kurus tetapi nak jaga stamina..Kalau kurus lagi aku suka..:)

Bukan apa sejak akhir-akhir ni badan jadi malaslah..Asal baring je mesti terlelap..Berjalan sikit pun dah letih..Nak baca buku lagilah malaskan..Buka buku je mengantuk..Itu wajib..Makanya aku nekad mulai hari ni aku nak bersenam..

Aku bersenam bukanlah joging bagai ye..Aku pilih main badminton je..Janji senam..Selain aku nak jaga stamina..Nak jaga kesihatan juga..Sekarang ni penyakit jantung tak kira muda atau tua ok..



Apalagi jomlah join aku main badminton..Jangan baring atas katil je ye..Wish me luck and doakan aku juga jangan hangat2 tahi ayam je..;p

Happy Weekend for u ols..

6 comments:

relevan said...

bagus..senaman baik untuk kesihatan.. type entri pun di kira senaman juga..senaman jari he he!

shelliey said...

baguzzz hajar..akak smlm cek darah naik..adehh..kering pon berpnykit tau..

Solihin Zubir said...

main badminton sorg2 ke? ;-p

Siti Hajar Masri said...

relevan:
oh tapi entry kira senaman..bagus2..:)

Siti Hajar Masri said...

kak shelliey:
ye ke kak?maknanya penyakit x kira bentuk badan..:)kena jaga tu..

Siti Hajar Masri said...

solihin:
ko giler apa main badminton sorg..dah tentulah dgn buah hati pengulam jantung aku..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...