Wednesday, March 2, 2011

Alhamdulillah..Diskaun Saman Trafik Dilanjutkan Sehingga 10 Mac 2011

Assalamualaikum semua..

Tadi baca kat blog kancil biru pasal ni..Syukur sangat sebabnya hari tu tak sempat bayar dah sistem offline..Tinggal lagi satu saman je nak setlle..Lepas tu bolehlah senang hati sikit..

Actually kereta aku eh kereta Zamri ada 7 saman..6 dah settle tinggal satu je..Bukannya kami suka kumpul saman tapi kami baru tahu bila kami renew roadtax..Siapa ada saman boleh renew road tax 6 bulan je..So, waktu tu memang terkejutlah kami ada saman sebabnya surat tak pernah sampai..

Sekali check kat myeg ada 7 saman..Ambik ko..Sesiapa tak sempat bolehlah pergi bayar sekarang..Zamri kebetulan cuti so bila aku mention pasal ni terus dia pergi bayar..Mengelakkan beratur panjang..;p

Thanks pada kak niza @ kancil biru share info ni..Nak tahu lebih lanjut pergilah terjah sana ye..

6 comments:

Kancilbiru said...

ha ah bertindak segera...:) pegi pejabat pos pun boleh..nanti penat ko beratur sekali sistem offline..

Siti Hajar Masri said...

kancilbiru:
tau x pe kak..laki kita tension je beratur 28 hari tu..

Arpiiz said...

eh, di sambung ye, tak tau pula..huhu

Solihin Zubir said...

aku ingat ko ni pemandu berhemah.. ;-p
pastu dh kena saman xnak ngaku keta sindri.. haha.. ;-p

zubect said...

teman abg sy p byr smn memang gila penat!

Siti Hajar Masri said...

arpiiz:
aah..disambung lagi..:)

solihin:
ko ni diam2 sudah..aku ni adik kpd michael shumacher sbb tu byk dpt saman..haha~

zubect:
penat menunggukan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...