Friday, March 18, 2011

Alhamdulillah..Rezeki Lagi..

Assalamualaikum semua..

Sebelum ni ramai blogger mengeluh pasal BE..Tapi blog aku tak pernah putus mesti ada BE..Bukan niat aku nak menunjuk dan riak tapi inilah hakikatnya..Ayat buat orang menyampah dengan aku..haha~Bila satu kempen habis kempen lain pulak menjelma..Itu namanya rezeki..Alhamdulillah sangat..


Tapi kali ni yang buat aku share kat korang sebabnya aku dapat lebih dari satu..Biasanya aku dapat BE satu je dalam satu masa..Kali ni 2 kempen kau..Sebelum ni pernah dapat lebih dari dua pun tapi tu dulu..Sekarang kena bersaing dengan ramai blogger..Blogger semakin ramai yang berdaftar dengan nuffnang..

Tips aku mudah je..Selalulah update survey kat nuffnang..Tips ni aku dapat dari Eyriqazz..Selain tu kenalah rajin update blog..Trafik kalau boleh kencanglah tapikan untuk pengetahuan korang trafik blog ni x sampai pun 300++..Itu namanya rezeki aku..;p

So, tunggu apa lagi pergilah update survey tu..

8 comments:

efa nur said...

alhamdulillah..best nya dpt rezeki lg..hee :)

share..share..hehe

Ila said...

ok..ok..nanti gi update

relevan said...

Macam tu,,dah 3 tahun tak apdate survey..

Solihin Zubir said...

aku baru skali dpt BE.. haha..

KAMIHIDUP said...

tahniah kak, rezeki to. xnk bg kat KAMI. :)

mzhany said...

waa besh besh...rejeki

Mommy Fara said...

alhamdulillah....rezeki! ley lah banje mkn pas nie! heheheheh....

isal said...

wah bestnye..bile nak belanja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...