Friday, March 25, 2011

Bila Tak Ada Kerja..

Assalamualaikum semua..

Sorry lately ni aku tak banyak update..Alasan biasa dah tentu busylah..Kebetulan ofis aku network problem so aku ambil masa ni untuk update..Update via broadband sendirilah..Nasib baik aku bawa..Bukan ke tiap-tiap hari aku bawa..haha~


Berbalik pada tajuk aku sebenarnya nak cerita bila aku & Zamri tak ada kerja macam kat atas tulah..Jarang tau nak tengok Zamri online..Bila tengok Zamri online aku pun gatal tanganlah..Sebenarnya ni salah satu tips nak eratkan hubungan suami isteri tau..

Perbualan seterusnya tidak dapat nak dipertontonkan kerana ada topik yang 18sx..;p

5 comments:

Solihin Zubir said...

perghh.. sembang lucah la makwe ngan pakwe ni.. haha..

Mommy Fara said...

heheheheh....maniskan?

mrs Gee :) said...

hahaha.. nak gelak sbb kami pun sll cam tuh.. dah la pegi balik keje sesama.. lunch pun kuar sesama.. kat opis plak duk chatting manjang ngumpat sana sini.. keke..

but its really works kan kan..

Mosum Art Design said...

Sweetla.. ;)


Owner of www.mosumartdesign.com

Mosum Art Design said...

Sweetla.. ;)


Owner of www.mosumartdesign.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...