Tuesday, March 1, 2011

Diet Fast Food

Assalamualaikum semua..

Sebenarnya aku diet fast food..Aku start dari bulan lepas..Aku nak tengok aku berjaya atau tak?Wish me luck ye..Dugaan memang banyak..Kawan-kawan ofis ajak pergi makan kat mcdlah..Tapi setakat ni aku boleh bertahan lagi..Niat sebenar bukanlah nak kurus tapi nak sihat..Bila kita makan fast food ni fast jugaklah penyakit datang..Ye dok?

 Kalau pergi KFC wajib order yang ni..Rindunya kat kau..

Favourite aku..Set Big Mac yang sangat sedap..

Tergoda memang tergoda tengok gambar kat atas ni tapi nak buat macam manakan..Sabar Hajar..Nanti aku update tau samada aku tahan godaan ke tak..

8 comments:

syazana.not.single said...

oh sama la kita.
tp sy x stop tros cuma kurangkn ja fast food ne.
kdg2 1 bln skali mkn jgak. hehe.

zubect said...

diet fast food is the hardest thing for me!sy tgh diet skrg nie kak,dah 3 mggu x mkn nasi,wish me luck too

Siti Hajar Masri said...

syazana.not.single:
saya kalo boleh nk stop terus..:)

Siti Hajar Masri said...

zubect:
hai dik..lm x nmpk..hehe~
wish u luck..akak x blhlah kalo nasi..tp akak ambil dlm kuantiti yg sikit..:)

apisv2 said...

nyum...
nyumm...
blog apisv2

Siti Hajar Masri said...

apisv2:
sedapkan..lemak pun cepat dtg..:)

uncle aziz said...

kalau mcd, setahun x makan pon xpe.... tp, kalau kfc, jgnnnnn... no way!!hahaha ... susah nk dihindarkan...agagagagagaaa....~

apisv2 said...

bedal jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...