Monday, March 14, 2011

Doa Kecergasan Menjauhkan Lemah & Malas

Assalamualaikum semua..

Nak share satu doa bagi semua orang yang tengah monday blues ni..

" Ya Allah, aku berlindung kepada Engkau daripada duka dan susah, daripada lemah dan malas. Aku berlindung daripada ketakutan dan kebakhilan, daripada kesulitan-kesulitan hutang dan penindasan orang"

Hajar: Sesungguhnya aku tengah malas nak update blog tapi tengah rajin buat assignment..Maknanya?Tak de maknalah..;p

11 comments:

KAMIHIDUP said...

maknanya akan tgh menuju kejayaan, heee, tq doa ni kak. :)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
insyaAllah..doakan akak ye..:)

ctpayong said...

maknanya...lagi bermakna la buat assignment...betol tak apa yg kak ct cakap.

noraim said...

moga² termakbul doa. aminn :)

Adzriel AB said...

priority le tu...ha..ha jgn tangguh2 mcm akak ni.

Solihin Zubir said...

doa yg sgt sesuai utk aku.. heheh..

Siti Hajar Masri said...

ctpayong:
betul tu..:)

Siti Hajar Masri said...

noraim:
tq yang..:)

Siti Hajar Masri said...

adzriel:
x nk tangguh lagi..nak berubah..:)

Siti Hajar Masri said...

solihin:
utk aku juga..:)

maza said...

maza juga tengah angau.. malas nak buat kerja.. aderkkk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...