Wednesday, March 2, 2011

Ending Lestary Hani Yang Tak Best..

Siapa tengok lestary Hani malam tadi last episod?Sila angkat kaki..

Macam mana? Puas hati tak dengan endingnya?Aku memang tak suka ending macam tu..Aku rasa kalau ditayangkan kat pawagam mahu terbakar pawagam tu..Yelah dia punya heroin mati pulak..Nasib baik tengok kat rumah dan tv sendiri..Kalau tak rasanya dah kena bakar..Tv sendiri sayang ye..Mana taknya LCD TV..;p


Berbalik pada cerita Hani ni seeloknya janganlah bagi Hani mati..Bagilah Hani hidup lepas tu dia bersama dengan Irfan..Irfan dengan bini dia bercerai ke apa ke..Barulah happily ever after..Ini pengarah Siti Hajar punya cadanganlah..

Korang punya cadangan apa pula??

12 comments:

Ila said...

tak tgk lah hajar jadi tak tahu nak komen

Ila said...
This comment has been removed by the author.
Siti Hajar Masri said...

Ila:
janji komen..:)

man yusoef said...

tak tengok pon cerita ni...huhu

~~nUyUL~~ said...

setuju ngan hajar...ingatkan happy ending la..rupe nye heroin mati,..tak besh langsung!~huh!

Siti Hajar Masri said...

man yusoef:
rugi x tgk mesti kau pun bengang..:)

Siti Hajar Masri said...

nuyul:
x bestkan..

cik dah ganu kiter said...

tgk..tgk....meleleh airmata masa dia meninggal tu...part yg x best irfan baik ngan aliah...benci tul...

Siti Hajar Masri said...

cik dah ganu kiter:
sy pun nangis time dia meninggal tu..part tu pun sy x suka gak..x bestkn dia sm gak ngan aliah..

KAMIHIDUP said...

alah kak,xkan ending semua nak hepi, xbestla, ok ape cte to, matidlm iman, amin. :)

Solihin Zubir said...

kalau asik nak heroin hidup je, org ckp typical story plak nnt.. haha..

Ezal R said...

dalam rialiti kehidupan, xselalu berakhir dgn kebhgian.. sesekali perlu juga macam ni.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...