Friday, March 25, 2011

Fast And Furious 5 Bakal Ditayangkan Jun 2011

Assalamualaikum semua...

Aku minat mana-mana cerita fast & furious ni..Dari cerita pertama sehingga yang keempat..Memang bestlah cerita ni..Jangan ingat aku perempuan aku tak layan ye cerita ni..Salah satu cerita favourite aku..Ingat aku suka tengok cerita korea & indon je ke..Sebulan sekali malam minggu aku suka tengok drift tau..Aku malas nak cerita je sebabnya aku pernah cerita rasanya dalam blog..Karang aku cerita lagi korang muak plak..

Cerita ni ada 4 siri kalau ada yang tak tahu..
  1. The Fast And The Furious (2001)
  2. 2 Fast 2 Furious (2003)
  3. The Fast And The Furious : Tokyo Drift (2006)
  4. Fast And Furious (2009)


Yang kelima untuk pengetahuan korang 'Fast Five'..Pelakon masih sama dalam mana-mana siri fast & furious cuma ada penambahan iaitu 'The Rock'..Mesti lagi gempakkan..Kalau korang nak tahu filem ni akan ditayangkan dalam bulan Jun 2011..Harap-harap korang bersabarlah ye..Sebenarnya aku pun dah tak sabar ni..;p

8 comments:

relevan said...

Penuh saspen filem ini...semua yang sebelumnya sudah tengok..

YUL said...

hoho, lme lagi, mesti kene tengok nie,. hekhek

Adzriel AB said...

kalau citer ni ada kat tv, semua melekat depan tv sampai citer ni abis.

Solihin Zubir said...

pergh! The Rock berlakon!
mesti lg gempak cta ni..
dhla minat gila ngan The Rock..

Siti Hajar Masri said...

relevan:
x sabar nk tunggu bulan Jun ni..:)

Siti Hajar Masri said...

Yul:
wajib tengok..hehe~

Siti Hajar Masri said...

adzriel:
semua suka ye..:)

Siti Hajar Masri said...

solihin:
aku pun suka gak ngan the rock..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...