Tuesday, March 8, 2011

Header Baru..

Assalamualaikum semua..

Hari ni baru aku ada semangat sikit nak update blog..Nak tahu kenapa?Tak kan korang tak perasan kot..Blog aku ada header baru..Suka tak?Kalau suka angkat tangan tak suka angkat kaki..:)

Header baru ni dah tentulah bukan aku yang design..Aku ni tak berseni dan tak minat seni langsung..Waktu tingkatan 4 aku sanggup ambil add math yang susah tu semata2 tak nak ambil seni..Dahlah tak berseni buta IT pulak tu..

Header blog aku didesign oleh Ezan..Dia pun design header blog Fatin Liyana tau..Kalau korang berminat bolehlah terjah blog dia sekarang..Thanks pada awak, Ezan..

17 comments:

Kancilbiru said...

amboi kelass kau!!

Siti Hajar Masri said...

kancilbiru:
akak punya lg cntik..:)

Mommy Fara said...

comel! hehehehe...color baby blue yg bt die nmpk comel!

maza said...

amvoiiii.. encem nyerrr...

eh silap, jelitanyaaa.. mcm tuan tanah ini juga.. hehehe

psst: ada tak butang like it, tak jumpa lah.. hehehe

KAMIHIDUP said...

bb xmenahan, nice. :)

Zuwairi Aiman said...

nice header ngn tulisan yg cantik beserta bb

Ila said...

wah,dh ade header baru...chAIYOK....

relevan said...

Lawa gambor talipon tu yer..

Kerja Kosong said...

nice blog

Siti Hajar Masri said...

mommy fara:
tq..comel mcm tuan punya blog..:)

Siti Hajar Masri said...

maza:
tq..x pndai nk bubuh butang like..:)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
itu yg buat menarik..:)

Siti Hajar Masri said...

zuwairi aiman:
tq..:)

Siti Hajar Masri said...

Ila:
tq..:)

Siti Hajar Masri said...

relevan:
talipon je ke?

Siti Hajar Masri said...

kerja kosong:
tq..:)

Adzriel AB said...

nak gi jenguk jap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...