Tuesday, March 1, 2011

Lega..!!

Assalamualaikum semua..:)

Alhamdulillah assignment semua dapat disiapkan ontime..Beberapa assignment lagi ada tapi lama lagi duenya..Nak rileks sekejap..Discussion dalam i-class aku buat slow2..

Sebenarnya belajar part time ni banyak dugaannya..Aku dengan kerja,anak,suami lagi..Dengan kerja rumah lagi..Dulu aku ada maid aku buang dia sebabnya bila aku relaks dia pun relaks..Baik aku jadi maid..Kalau cerita pasal maid ni 2 hari pun belum tentu abis..Penat memang penat..Tapi yang membuatkan aku semangat ialah $$$$$..Aku nak naik gaji..

Hari ni nak fokus pada blog..Akukan part time blogger..Cari duit melalui blog juga..Nak balas kunjungan yang datang kesini juga..Rindu nak baca blog kawan2..

6 comments:

Ezal R said...

wah!! hebat2.. buat byk kerja dalam 1 masa.. teruskan usaha.. :)

Siti Hajar Masri said...

Ezal R:
nak berjaya kena usaha lebih ckit..:)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cayOk..cayOk...kalau ada peluang belajar..belajar la bersungguh².tak semua org berpeluang mcm hajar.

relevan said...

ye bagus...utamakan yang lebih utama dahulu..

Siti Hajar Masri said...

kinakoyu@mama'aDam':
tq..betul tu..itu lg buat sy semangat..:)

Siti Hajar Masri said...

relevan:
nak jd boss..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...