Friday, March 11, 2011

Penghargaan Pada Yang Rajin Komen Kat Blog Hajar

Assalamualaikum semua..

Mungkin ada yang perasan dan ada yang tak perasan juga..Pada yang rajin komen kat blog aku yang biasa-biasa je ni aku ucapkan terima kasih banyak2..Dan untuk menghargai korang-korang yang rajin komen kat sini aku telah mewujudkan satu bloglist khas untuk korang "Blog Sahabat Maya"..


Tak perlu korang buat entry untuk aku macam blogger lain buat..Sebenarnya aku buat entry ni takut terlepas pandang pada yang rajin komen tapi tak ada dalam bloglist aku ni..Kalau ada silalah kabor ye..Jangan kecil hati tau..Aku terlepas pandang je..:)

Dan benda yang buat aku terharu ada yang letak blog aku dalam bloglist diorang juga..Mak terharu tau..Tak sangka blog ni jadi pilihan..Sedih jap..Sob..Sob..Sob..

Sekali lagi aku ucapkan terima kasih banyak2 kat korang..Tanpa korang blog ni sunyi je..Tak lupa juga pada silent reader aku..Kawan2 akulah tu..Love uols..;p

P/S: InsyaAllah aku akan singgah blog korang hari2..

13 comments:

toyolkiut said...

bgus2..
menghargai pd mreka yg sudi..

Ila said...

terharunya...aku termasuk sekali tu...hehehe

KAMIHIDUP said...

kak, tqtqtq, terharunya KAMI ada dalam list akak, trskn menulis, kerja membaca hantarkan pada KAMI, heee. :)

Mommy Fara said...

terima kasih daun keladi kerana menghargai!.....

Anonymous said...

jaja..ak salah sorg silent reader ko..i minat u la ahakss

Solihin Zubir said...

dah.. jgn nangis.. xde hal lah.. ;-p
makaseh jugak coz salu singgah komen kt blog aku..
kita kan kawan.. =)

Siti Hajar Masri said...

toyolkiut:
tq..:)

Siti Hajar Masri said...

Ila:
sy lg terharu bila awk bubuh blog sy dlm bloglist awak..:)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
akak lg terharu ko rajin dtg sini & komen..:)

Siti Hajar Masri said...

mommy fara:
sm2..:)

Siti Hajar Masri said...

anonymous:
aku pun minta kat kaulah..haha~

Siti Hajar Masri said...

solihin:
sm2..betul kita kawan sebaya..:)

wuliinge said...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

cheap nolvadex

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...