Sunday, March 13, 2011

Ratu Porno Selamat Dalam Gempa Bumi

Assalamualaikum semua..

Hari ni baca di kosmo pasal gempa bumi di Jepun..Satu artikel yang menarik minat aku pasal ratu porno kat Jepun tu..Orang indonesia risau bebeno pasal dia..Benda lain tak nak tanya ye..


P/S : Kita hanya mampu berdoa semoga rakyat Jepun selamat..Lagi2 rakyat Malaysia yang ada kat sana..Harap sangat mereka selamat..Amin..

16 comments:

Myaby said...

hoho.

dorg ni mmg.

dok risaukan die ni lah plak

wakakakaka.

SoLy SoLicious said...

haiisshhh.. ratu porno pun hebat mcm 2 sekali..

relevan said...

Ha ha!

Annis Suzana said...

hahaha... =p

KAMIHIDUP said...

apola dieorg ni, taktik nk lariskn surat khabar.

Solihin Zubir said...

kalau dia mati lg bagus sbnrnya..
antara punca jepun dpt bala..

*maaf kalau ada peminat ratu porno..

Mommy Fara said...

mengarut je pemikiran...

tp mmg tak heran....

sdgkan diorang dgn tak de sbb, nak benci msia...

tol tak?

Siti Hajar Masri said...

myaby:
tau x pe..

Siti Hajar Masri said...

soly solicious:
sbb dia ratu pornolah dia hebat & dikenang2..:)

Siti Hajar Masri said...

relevan:
:)

Siti Hajar Masri said...

annis suzana:
:)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
tau x pe..rsnya semua org pun google dia gak..:)

Siti Hajar Masri said...

solihin:
sebenarnya itu yg aku nk ckp tp aku takut kena maki ngan peminat dier..:)

maza said...

Oh mujur dia selamat.. masih diberi masa lagi ni.. waktu kecederaan gitew.. .hahahaha

Anonymous said...

walao pesal korang ni. ni porn queen la. yang takut kena maki fan dia nape? tu la sbb byk porn bertudung kat web. Yup its sosial, bertudung agreed ah? kalau mcm ni, aku kawin dengan ahmoi lagi baik. Sebab aku ni sosial juga tapi xsangka tudung2 pun nak agree porn queen?..fikir balik..tudung~porn queen. wow "sosial" =)jangan marah kay? kan da cakap tadi hang sosial. Open minded lak tu. Terima dgn ikhlas dr msg aku kay =)

Siti Hajar Masri said...

anonymous:
kitorang tak takut pun kena maki..kitorang hanya takut pada Allah..kenapa melibatkan yang bertudung dalam cerita nih?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...