Monday, March 28, 2011

Sekian Lama Bertapa..

Assalamualaikum semua..

Sorry pada yang setia kunjung kesini blog ni tak berupdate..Tuan rumah kedaung demamlah..Dari hari Sabtu aku demam..Setelah sekian lama aku tak demam..Hamik kau sampai 3 hari demam..Nasib baik tak seminggu..Kalau seminggu tak tahulah..

Hari Sabtu aku balik kampung sebab ada kenduri..Aku pergi kenduri tak makan apa-apa pun..Tak selera langsung..Memang merugikan..Kat kenduri tu siap ada cendol lagi..Aku pandang je..Sabar jelah..Kata Ustaz aku Allah bagi penyakit kat kita sebab dia sayang kat kita..

Hari Ahad plak ada kelas..Aku kuatkan semangat je..Diikutkan aku yang tak larat malas nak datang tapi disebabkan ada test aku gagahkan juga..Lagipun last kelas untuk semester ni..

Pada yang komen dan blogwalking kat sini InsyaAllah esok akan aku balas..Malam ni nak siapkan banyak assignment..Banyak assignment tertangguh sebabkan aku demam..

Ok.Bye2..Nak sambung buat assignment..;p

7 comments:

relevan said...

Kira ok lagi blog ni masih belum bersawang...

mzhany said...

hi hajar...xpe tak bersawang lagi...dun worrry ;)

SoLy SoLicious said...

same la akak..kte pun dmam gk..
heee:)
musim kowt

kay_are said...

owh.. ok selamat beresaimen!

Adzriel AB said...

kalau demam elok pergi sauna

Mommy Fara said...

Ouh, tak pe...pentingkan yg penting dulu tp indu gak nak bace entry terbaru =)

Solihin Zubir said...

mujur 3 hari ja demam.. kalo 3bulan? heheh..
alhamdulillah dh ok.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...