Tuesday, March 8, 2011

Skim Rumah Pertamaku

Assalamualaikum semua..

Aku terdengar kat berita utama TV3 pasal skim ni..Skim ni untuk membantu golongan muda macam aku yang berpendapatan kurang dari RM3,000 untuk membeli rumah..Skim ni untuk rumah yang berharga bawah RM220,000..Sangat menarik skim ni..

Berita selanjutnya kalau korang nak baca bolehlah kesini..BERITA HARIAN ONLINE.


Tahun ni memang target nak beli rumah dan dalam proses pun..Dato' Seri Najib Razak mohon pada semua institusi kewangan yang berkaitan memudahkan proses pembelian..Kitorang baru nak submit loan so memang harap sangat loan kitorang diluluskan dengan mudah..Amin..

P/S: Tak sabar nak pindah rumah baru..;p

Update : Sesiapa ingin maklumat lanjut bolehlah ke website ini..http://www.srp.com.my/

16 comments:

KAMIHIDUP said...

wah moga ditunaikan ape yg dihajati, kalo wt kenduri umah baru t jemput KAMI ye kak, heeee. :)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
insyaAllah..:)

relevan said...

Beli cepat..jgn tunggu lagi..heh!

yusri said...

apa nama laman web tu yer? srp ker? x jumpa pun?

SoLy SoLicious said...

semoga mendapat rumah yang dihajati ye

Anonymous said...

www.srp.com.my....bukan spr :)

Ila said...

beli jgn tak beli

Siti Hajar Masri said...

relevan:
x sabar dah ni..:)

Siti Hajar Masri said...

yusri:
sy pun x jumpa juga..:)

Siti Hajar Masri said...

soly solicious:
tq awak..:)

Siti Hajar Masri said...

anonymous:
tq..dah betulkan..spr lain pulak ye maknanya..:)

Siti Hajar Masri said...

Ila:
tulah..tgh proses ni..x sabor dah..

nora said...

nak gakkkk


ENTRY HOT : Senyum ^_^

Mommy Fara said...

alhamdulillah....dah nak beli umah, saya nie ntah bile g...=(

mamawana said...

bagusnya dapat beli rumah lumayan gitu.. mwana dok umah kecik ajer..

mamasuri said...

gud luck..
sy baru submit satu bank..
itupun decline..kecewa sudah...
huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...