Monday, April 18, 2011

Away

Assalamualaikum semua..


                                              
She's currently away to prioritize her final exams.


Tapi sebelum tu aku nak ucapkan 'Hai' pada pembaca baru blog aku yang tak seberapa ni..Tak lupa juga pada pembaca setia blog aku yang rajin nak baca dan komen..Kalau boleh memang aku nak buat macam-macam entry untuk tatapan korang tapi tunggu lepas habis final exam aku ye..Awal bulan Mei InsyaAllah ada entry untuk tatapan korang..Buat sementara waktu ni tak ada sebab aku nak tumpukan perhatian pada final exam aku..Aku harap korang-korang semua memahami & doakan aku boleh jawab semua soalan ye..Love uols..


P/S: Nak cuti belajar tak dapat kena memahami orang lain tak dapat jaga tempat aku tapi adakah mereka faham yang aku memerlukan cuti tersebut untuk aku study..

10 comments:

relevan said...

Selamat amik pereksa ye..kome doa ramai2..

KAMIHIDUP said...

good luck kak, semoga dipermudahkan jawab final, amin. :)

Mommy Fara said...

lagi sekali, selamat berjaya!

zubect said...

gud luck kak

Siti Nurhayati Dollah said...

Good luck, Do ur extra best :D

aisyahalya said...

alhamdulillah.. blajo rerajin ye dik... semoga dpt result yg gempak... Dean List tuuuu

akuwanblur90 said...

selamat berjaya Sis Hajar.

Or

Camat Berexjam kakkkkkka

maza said...

Good luck sis..

semoga berjaya, mampu menjawab dgn tenang dan baik2. gitew..

KAMIHIDUP said...

kak, lamanya menyepi. bila nak update?

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

Liza @ Adzriel AB said...

comel laa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...