Tuesday, April 5, 2011

Isu Video Seks Anwar Ibrahim

Assalamualaikum semua..

Beberapa hari ni dimana-mana sibuk membincangkan isu video seks Anwar Ibrahim..Semalam mana-mana sibuk juga menyiarkan video tersebut..

Aku bukanlah nak cerita pasal video seks ni..Aku serahkan pada polis je..Cuma aku nak nasihatkan pada blogger-blogger silalah hentikan share video seks tersebut..Kita ni negara Islam tau..Jangan kerana nak kejarkan trafik sanggup dedahkan video seks tersebut..

Kita tak tahu tau siapa yang tonton video tu..Sesiapa sahaja boleh google jumpalah video tu..Kalau yang tonton tu bawah 18 tahun..Memang trafik boleh naik gila-gila dan duit pun mendadak-dadak naik tapi berkat ke?

Aku harap sangat hentikanlah share video-video yang tak patut ditonton ni..Untuk kebaikan semua..Jadilah rakyat yang bertanggungjawab..;p

7 comments:

nadd said...

Sokong sis ! memalukan bangsa jeee =,=

KAMIHIDUP said...

td baca tweet dieorg ckp SKMM nk serbu blogger yg siarkn video ni. sib baik KAMI x campur politik. dan yg akak ckpkn to 100% KAMI sokong. :)

Siti Hajar Masri said...

nadd:
memg memalukan..:)

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
biarlah blog kita glamor dgn cara kita..jgn nk naik cepat share2 yg x sepatutnyakan..:)

zubect said...

btol2....xyah msk cmpur

mzhany said...

ha betol hajar, mcm umm senang2 nak siarkan benda lucah ni ke umum kan. padahal bukan ke haram tuh. ishh tak faham laa...

Seriusly, balik ke pangkal ajaran ISLAM kembali...kerana ISLAM itu INDAH.

Ombak Timur said...

Baca dan hayati lah komen/nasihat mufti Perlis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...