Tuesday, April 5, 2011

Jom Pergi Holiday!

Assalamualaikum semua..

Sesiapa rasa nak pergi holiday tu apa kata plan holiday korang pergi ke Christchurch, New Zealand..Air Asia menawarkan tiket tambang murah kesana..Bila lagi nak pergi overseakan..Asyik pergi over the sea je buat apa..Ye dok..Aku memang nak pergi tapi tunggulah aku habis belajar dulu..Tahun depan habislah..Tak sabar menanti..;p




Kalau korang nak tempah bolehlah kesini..

4 comments:

KAMIHIDUP said...

murah je. geram je tgk promo2 ni, heee. :)

Arpiiz said...

ada lah juga plan nak naik kapal terbang, kalau mintak dekat nuff cukup tak..hehe

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
akak pun geram tp duitnya x de..:)

Siti Hajar Masri said...

arpiz:
kalo ko redmummy bolehlah..haha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...