Monday, April 11, 2011

Katak Di Bawah Tempurung

Assalamualaikum semua..

Aku memang rasa diri aku seperti katak di bawah tempurung..Sebabnya aku dah lama tak online fb..Aku tak tahu birthday siapa bulan ni..Ramai juga kawan aku yang sambut birthday bulan ni termasuklah kakak aku..Sorry ye korang semua aku tak wish birthday pun..Aku sibuk menyiapkan assignment yang last2 ni..Dah nak exam pun masih ada lagi assignment..Ingat aku dah boleh enjoy bagai..Rupanya masih tak..


Korang jangan ingat birthday kakak aku, aku kena tengok kat fb baru aku ingat..Idaklah begitu..Aku sentiasa ingat cuma kalau wish brithday kat fbkan jimat..Tak payah guna credit pun..Berkira punya adikkan..haha~

Sempena birthday kawan-kawan & kakak aku, aku buat ucapan khas untuk korang dalam blog aku..Selamat hari jadi buat kakak aku, Kak Sally, Kak Hali & tak lupa juga buat adik aku Erma..Sepatutnya dia lahir bulan 8 tapi pendaftar lahir tu salah tulis tarikh dia tulis bulan 4..So, kena sambut jugaklah ikut ic dia..Seronok ye kak Hali dapat h/p dari Husband..Nak jugak..;p

P/S: Pada yang rajin bebeno datang sini walaupun tak berupdate kuucapkan terima kasih banyak-banyak..Blogger2 yang datang buat blogwalking aku akan balas hari ni..InsyaAllah..:)

5 comments:

Elly said...

Hajar...ko kan dah dapat hanset baru dr hubby gak...ish....ni nak kena bantai ni klu nak lagi....

AziE said...

Tempurung sekarang tempurung glass. Walau terkurung masih nampak kat luar.

aisyahalya said...

akak punya pun Aprillll

Solihin Zubir said...

besday aku bln 8.. ingat taw! ;-p

KAMIHIDUP said...

padanlah x update. bz rupanya. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...