Friday, April 15, 2011

Showdown 2011 Kembali Menggegarkan Malaysia

Assalamualaikum semua..

Kepada peminat-peminat showdown marilah beramai-ramai kita saksikan rancangan showdown setiap hari Rabu jam 9.30 malam hanya di 8TV..Aku suka tengok show ni..Dah tentulah sebab show ni pasal menari-menari..

Yang bestnya show ni satu-satunya show yang menaikkan tarian krew jalanan ke satu tahap yang lebih tinggi..Baguskan..Pengacara bagi show ni adalah Hafiz Hatim penyampai radio FlyFM..Manakala juri pula menampilkan Joe Flizzow dan Maple Loo..

Minggu ni aku tak dapat tengok sebab pukul 9.00 malam aku sudah tidur kesan ubat selesema dan batuk yang aku makan..Tak pe kalau korang tertinggal macam aku juga boleh tengok kat http://www.8tv.com.my/  atau www.tonton.com.my


Aku suka tengok cerita ni sebab Alam ada hantar group dia juga..;p

7 comments:

zubect said...

bestnya kalau boleh dance cm dorg,hu7

Mommy Fara said...

suke tgk raja lawak...wahahahah!

Ila said...

tak pernah tgklah citer ni...

KAMIHIDUP said...

:)

Solihin Zubir said...

dlu minat jugak tgok breakdance ni.. skang dh kurg.. heheh..

| gad1s s0ypans | said...

heee,
menarik dan tertarik....
(=

maza said...

alamak..maza memang tak sempat nak layan tv.. terutama malam tadi..

lepas layan nasi Mandi Lahem (nais byrani arab dgn kambing) terus buntang.. tertidur.. hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...