Wednesday, April 6, 2011

Sleeping Beauty Version Moden

Assalamualaikum semua..

Kali ni aku nak perkenalkan sleeping beauty version moden punya..Tak ada dimana-mana pun..Hanya di tempat aku je ada..Limited edition ye..


Nilah sleeping beautynya..Anak dara akulah..Air liur pun ada..


Lena je dia tidur..Tak sedar yang mak dia tengah ambil gambar dia..

Sebenarnya waktu ni kami nak tengok rumah tapi anak dara ni boleh pulak tidur..Zamri sorang jelah tengok..Bila aku boring macam nilah jadinya..;p

8 comments:

KAMIHIDUP said...

air liur x menahan, heee. :)

Mommy Fara said...

amboi, syoknye tido....ishh....jeles la mcm nie...

Arpiiz said...

owh, ni bukanlah tidur sebab termakan buah epal tu ye..hehe

alyrds said...

kesian dia yer.....'khusuk' sangat tido ni

Liza @ Adzriel AB said...

lena dlm kereta

Solihin Zubir said...

siap air liur tuuu... haha.. kejamnya mak.. :D

Ila said...

tido enak tu...takde fikir apa2

maza said...

wakakaka.. agak2 dah besar nanti budak2 ni nak saman mak dia tak? sbb skodeng si anak dara masa tidur gitew.. hehehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...