Monday, May 23, 2011

Alhamdulillah..Rezeki Lagi..

Assalamualaikum semua..

Sebenarnya aku macam dah malas nak update blog..Tak tahu kenapa malas sangat..Syaitan mana tah dah melekat kat aku..Sepatutnya habis exam aku banyak masa terluanglahkan..Tapi tak tahulah kenapa malas sangat nak hapdet..

Tapi sejak aku tak hapdet ni ramai pulak yang jumpa aku cakap suka baca blog aku..Terharu mak tau..So, semangat nak hapdet tu kembalilah balik..hehe~

Kononnya aku juga nak buang nuffnang gak sebab aku rasa nak bagi blog aku ni privasi untuk pembaca setia blog aku jer..Tapi tiba-tiba nuffnang bagi aku BE plak..Nampak sangat dia tak bagi aku buang dia..Sekarang aku biarkan jer..Kalau dah memang rezeki aku nak buat macam manakan..;p


Banyak benda aku nak hapdet sebenarnya..Aku baru balik dari Ipoh..Adik aku konvo..Penat sangat..Mungkin malam ni kot aku cite ye..Sambil tengok cerita 'Juvana'..Itupun kalau aku tak tido..hehe~

3 comments:

KAMIHIDUP said...

untungnya kak. :)

wanbu said...

wahhh... dah asyuk dapat BE

tahniah! tahniah!

penaberkala said...

Uih, untung dpt BE
skang ni, nk tgk iklan nuff kat blog pun susah
tp xpe la, tu bukan objektif utama kan?

first time singgah sini
jumpa link kat feedjitlive,haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...