Tuesday, May 24, 2011

Diva Red Riak Menunjuk

Assalamualaikum semua..

Aku saja tengok keywords kat nuffnang..Kenapalah ada yang cari keyword ni..Aku rasa tak de pun aku cerita pasal ni..Mestilah diorang nak cari diva kitakan redmummy..Berani korang cakap dia macam tu..Aku tak rasa pun dia riak apatah lagi menunjuk..Betul tak?..Siapa setuju ngan aku angkat kaki..haha~


Tapi hari-harikan aku perasan ada je keyword pasal nak putihkan kulit..Rakyat Malaysia ni suka bebeno ye nak putihkan kulit termasuklah yang tengah taip ni..Itu memang naluri setiap insan untuk cantik..Asal putih je cantik..Ye tak?

P/S: Votelah untuk susu dutch lady yang best kat sini..;p

5 comments:

KAMIHIDUP said...

kak red dah macam KAMI punya idola. heee.

Liza @ Adzriel AB said...

kulit hajar cerah ni... ramai yg cari. ada yg tak berkenan dgn RM.. tak baik camtu.

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
idola semua org..;p

Siti Hajar Masri said...

liza:
x lah..kulit sawo matang jer..tp memg x elok buat gitu..

Khairy said...

satu je boleh je cakap...ati orang, takde siapa tahu...jgn judge orang tu baik atau buruk....tu sume urusan tuhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...