Wednesday, May 11, 2011

Dutch Lady's FIRST EVER Milk Election !

Assalamualaikum semua..

Dutch lagi ada memberi peluang pada kita semua untuk mengundi perasa terbaru yang best untuk pasaran..Dutch lady buat semua ni untuk menggalakkan rakyat Malaysia minum susu..Baguskan..Sebenarnya ramai juga yang tak minum susu ni..Antaranya adalah abah aku & makcik-makcik aku..Tak tahu kenapa..Walhal banyak tau khasiat minum susu ni..

Kalau korang semua nak undi bolehlah kesini..Empat flavour yang nak korang undi seperti kat bawah ni..


Undi Jangan Tak Undi..Kat sini tau..

P/S: Aku rasa aku nak undi sweet cornlah..Aku suka jagung..;p

2 comments:

KAMIHIDUP said...

ramai yang nak jagung. :)

Mohd Khafiz Bin Mohamad Todzah said...

org tua minum kopi jer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...