Thursday, May 5, 2011

Gigih Nak Cash Out Churp Churp..

Assalamualaikum semua..

Jeles aku tengok ada sesetengah blogger dah cash out churp churp..Serius jeles..Aku entah bilalah pulak..Koranglah tak nak tolong aku..Salahkan orang pulakkan..hehe~

Pada yang belum join churp churp ni cepat-cepatlah join sebab churp churp ni tak susah..Cukuplah ada facebook dengan twitter..Share je link yang dibagi..Sangat senang..Rajin share rajin jugalah duit korang naik..Tak macam aku..Malas nak share..

Korang tengoklah aku punya earning..Tolonglah aku nak cash out ye..;p

So, siapa nak join bolehlah klik sini ..

12 comments:

Miss b said...

gua punya baru ada rm10. baahahahahah. gila lagi lama nak tgu 100

zubect said...

wah!byk nyer duit lam akaun kat siti

Siti Hajar Masri said...

miss b:
usaha lagi..;p

Siti Hajar Masri said...

zubect:
bolehlah dik..;p

relevan said...

Uiks..sudah kira ok tu..kalu nuffnang sudah boleh kasi keluar..

Arpiiz said...

haha, saya punya baru 2 ringgit..^^

joijoi80 said...

saya lg best..baru 0.60 sen... tp no halnya............

KAMIHIDUP said...

kak, joinlah teka-teki KAMI, mana tau akak dapat rm10, heee. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

KAMIHIDUP said...
This comment has been removed by the author.
DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...banyak nye....sy pnye bru separuh xsampai dari tue...huhuhu


Layari juga update terbaru

"United Mara Ke Final UCL 2010/11 4-1 (Agg 6-1) .Bertemu Barcelona...Final Ulangan 2008/09"
"Facebook Dilanda SPAM "Osama Shot Down Video"
Osama Laden Mati Dibunuh??? Korang Percaye???

Solihin Zubir said...

nak join.. nak join... heheh..

maza said...

maza tulis blog sekadar suka-sukaan dan perutusan utk anak2 bila dah besar nanti...

bab iklan yg itu, ahaks..hari ini mungkin tak minat, esok lusa siapa tau kan?

hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...