Tuesday, May 24, 2011

Result UITM Keluar Esok..

Assalamualaikum semua..

Sorrylah korang aku janji nak hapdet malam tadi tapi tak dapat..Zamri tu busy bebeno..Orang lain kahwin dia yang busy..Kawan dia mintak tolong cari van..Zamri angkutlah aku ngan anak-anak sekali..Dia mana boleh tinggal bini dia yang cun melecun ni..haha~

Berbalik pada tajuk esok result keluar..Awal bebeno..Aku rasa baru je habis exam..Tak sampai sebulan teman rasa..Katanya nak selaraskan dengan international punya education..Entahlah tak tahulah aku nak menerangkannya..Tapi untuk diploma je..Budak degree bestlah diorang cuti sampai bulan 9..Jeles2..Aku baru ingat nak berfoya2 tapi tak dapatlah..Berfoya-foya tu jalan-jalan tau..Jangan nak fikir lain plak..

Oklah korang aku tengah serabut sangat ni..Bukan sebab result ye..Benda lain yang aku peningkan..Nanti aku cerita lagi ye..

8 comments:

fiqkbe said...

jangan pening2 k. cheers =)

KAMIHIDUP said...

jangan pening-pening kak. good luck!

Solihin Zubir said...

duniakan berputar ibarat roda.. normal la pening.. hehe..

nway, gudluck..

noraim said...

ha'ah, esok keluar. takut sgt! huhu.
oh, akak dip eh? igt degree.

Siti Hajar Masri said...

fiqkbe:
hehe~

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
tq2..

Siti Hajar Masri said...

solihin:
tq2..;p

Siti Hajar Masri said...

noraim:
ye dik..akak baru nk diploma..dulu suruh blaja sibuk nk kahwin..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...