Thursday, May 26, 2011

Tahniah Pada Adik Aku..

Assalamualaikum semua..

Sorrylah lambat sangat aku nak cerita pasal adik aku konvo ni..Biasalah hantu malas meresap dalam badan aku..Nak buat macam manakan..Kali ni aku bagi satu gambar dulu..Adik aku study kat politeknik PUO kat Ipoh..Dia ambil kos accounting..Dia tiap-tiap semester mesti dapat anugerah dekan..Dia pandai sikit dari aku..

Inilah orangnya..Saja aku bubuh gambar mak dengan abah aku sekali..Abah aku tu berkerut jer..Macam masalah banyak jer..Dia tak tahu anak dia pun banyak masalah..kihkihkih..

Pada hari kejadian tukan..Bermacam-macam dugaan kami hadapi..Nanti aku cerita next entry ye..Tapi alhamdulillah sangat segalanya selesai dengan lancar..Berjaya juga adik aku konvo..Lepas ni turn aku plak..;p

P/S: Korang mesti nak tahu result akukan..Alhamdulillah result aku ok..Lebih baik dari sebelum ni..;p

6 comments:

KAMIHIDUP said...

kak, adik ni single ke? nak ngorat boleh? heeee. :)

Siti Hajar Masri said...

trylah..akak x tahu..dia perahsia..;p
amboi gatal ye..

relevan said...

Tahniah..

maza said...

tahniah!

kirim salam kat adek yg comel itew ya.. ahaks.. hehehehe

KAMIHIDUP said...

macam mana nak try? akak tolonglah, heeee.

Solihin Zubir said...

kakak siti.. kem salam kt adik ye..
adik kak siti single x lg?
sy rsa dah tgkap cin dgn adik kak siti.. siyesss.. ;-p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...