Thursday, June 30, 2011

Bersawang Sudah

Assalamualaikum semua..

Blog aku sudah bersawang..hehe~Kalau boleh memang aku nak tambah sawang lagi tapi hati aku tak berapa nak sedap plak..Minggu ni macam-macam hal jadi kat aku..Urusan pembayaran yuran,pengambilan module dan urusan pindah rumah buat aku penat sangat..Kat ofis pun banyak sangat kerja..Blog memang aku tak pandanglah..Sorry sangat pada yang singgah blog aku tapi aku tak balas kunjungan lagi..InsyaAllah kalau lepas pindah randah semua selesai aku akan kembali berblog dan melawat blog korang..;p


Pagi ni aku ada dapat mesej dari UITM yang mengatakan nama aku tersenarai dalam student yang kena gugur taraf..Gelabah aku..Aku call bendahari UITM tapi sokmo engaged jer..Sabor jelah..Last2 dapat jugak dan diorang kata ada kesilapan berlaku..Diorang suruh abaikan je mesej tu..Lega aku kau..Betul2 buat aku gelabah aku jap..Muka aku pun pucat jer..

Oklah setakat tu je aku nak cerita..Entry pasal rumah next timelah ye..;p 

4 comments:

Mommy Fara said...

Tak sbr nak tau cite psl umah tu. Hehehe!

mzhany said...

waaa mmg gelabah la kan, gugur taraf pulak huishhh.....

maza said...

...bikin urusan penting dulu.. hal2 kenyawaan lebih elok ahaks.. heheheh

kami faham dlm kerinduan gitew.. hahahhaa

ctpayong said...

syukur alhamdulillah. selamat maju jaya. keep moving!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...