Friday, June 17, 2011

Churp Churp Dah Boleh Cash Out Tapi...

Assalamualaikum semua..

Gembira sangat churp churp dah boleh cash out..Dalam kepala ni macam-macam nak beli tapi bila fikir balik macam dapat seribu ye tak..Aku cerita kat Zamri pasal ni dia kata tak payah cash out..Alasan dia aku bukan tak ada duit pun..Dia kata biar banyak sikit baru cash out..Bila dapat banyak barulah boleh beli macam-macam..Bila aku fikir balik betul jugak cakap Zamri..

So, tak jadilah aku cash out..Nak kumpul banyak-banyak lagi..Kalau korang nak join churp churp ni sangatlah senang..Tak ada blog pun boleh buat tau..Janji ada facebook dan twitter..Dah cukup..Nak join sila klik sini..Selamat kumpul duit juga..;p

P/S: It's time to go to Hong Kong..!!!!


6 comments:

SoLy SoLicious said...

waahhh...bestnye ...

Umedia Network said...

bestnya.

KAMIHIDUP said...

banyak juga, tapi KAMI tak faham sangatlah CC ni kak.

relevan said...

Sudah dapat..usaha tangga kejayaan..

Rai said...

wah besnya..apa tips? churpchurp kami baru berapa posen..huhu

Simon Reyes said...

Ini berguna untuk anda, Tips Buat Duit Churp Churp Guna Facebook

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...