Tuesday, June 14, 2011

Gempa Bumi Lagi..Kat Sini Pun Rasa Goyang Juga..

Assalamualaikum semua..

Gempa lagi..Sama juga macam pagi tadi..Dekat Sumatera Utara..Kali ni 5.7 skala ritcher..Semua orang kat ofis aku turun kat bawah sebab dah dua kali rasa kot..Takutlah kan..Malang tidak berbau..Aku terus telefon mak aku..Rumah mak aku dekat area pantai..Dia kata rasa gegaran lepas tu siap keluar pergi shopping barang dapur..Apalah mak aku ni..

Aku pun call Zamri..Zamri tu macam tak ada perasaan jer..Dia kata tak rasa pun..Malas aku cakap dengan dia..Macam tak ada perasaan jer..Membebel plak aku..


Korang nak tahu lebih lanjut boleh check kat sini..Korang rasa gegar ke apa ke cepat2lah check kat sini..

3 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha~ mak siap g shopping brg dpur tu kelakar,.hahaha

aini pernah rasa sekali dulu kat rumah,. mmg seriau jgak la,.huhuu

Jom teka gambar kt blog aini,.senang je,.=)

zanafahmi said...

assalam...akak dulu dah biasa 'goyang2' tu, naik pening kepala, masa tu tinggal tingkat 5. skrg susah hati juga duduk rmh teres biasa sb laut kat belakang rmh, dibuatnya tsunami melanda? tawakal je pd Allah...

maza said...

uiks.. maza kat Bangsar, tak perasan pun.. huhuhu

mungkin dah kalis gegaran tak?

aderkkkkk!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...