Friday, June 10, 2011

Happy Birthday To My Lovely Daughter, Sefia & Happy Annivesary To Us..

Assalamualaikum semua..

Sepatutnya semalam birthday kakak @ Sefia tapi mamanya lupa sebab ada masalah lupa yang sangat teruk..Lagipun semalam aku demamlah..Korang nak tahu macam mana aku ingat..Tiba-tiba Zamri bagi mesej wish happy annivesary kat aku..Dari situ baru aku ingat hari ni anniversary aku yang ke-6 dan semalam birthday kakak yang ke-5..Senang sekali sambut..;p

Mama harap kakak akan jadi insan yang berjaya didunia dan akhirat..Mama juga doakan kakak sentiasa ceria dan jangan nakal-nakal..Dengar cakap papa dengan mama ye..;p

Untuk annivesary kami ni aku harap dan berdoa semoga jodoh kami panjang hingga ke akhir hayat..Terima kasih banyak-banyak pada Zamri yang selama kita kahwin ni sangat2 bersabar dengan aku yang selalu drama queen ni..Bukan queen control ye..Aku sporting sangat..Aku selalu moody..Selalu banyak kerenah..Rajin sangat layan aku yang banyak sangat permintaan yang tak betul..haha~
Love u forever & ever..

6 comments:

maza said...

wahhh!>.. happy anniversary.. dan birthday sekali..

mintak kek volleh?

hehehhe

mzhany said...

hepi besday and selamat ulang tahun....

AziE said...

selamat hari jadi kakak & Selamat Ulang tahun Hajar

KAMIHIDUP said...

comel anak akak, semoga keluarga akak dilimpahkan rahmat. amin. :)

Solihin Zubir said...

happy birthday to sefia n happy anniversary utk ko n abg zamri.. heheh.. smoga bhagia slalu.. aminn..

isal said...

happy birthday sefia....n appy anniversary semoga panjang umur n murah rezeki...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...