Tuesday, June 7, 2011

Ice Room

Assalamualaikum semua..

Ramai bercerita pasal Ice Room ni..Cerita diorang membuatkan air liur aku meleleh sekali..Diorang kata aiskrim kat Ice Room memang best2..Dah namanya Ice Roomkan mesti ada aiskrim..Selain aiskrim diorang cerita ada makanan lain juga..Yang bestnya ada spagethi..Aku memang giler spagethi..Zamri pun..Aku rasa hujung minggu ni aku nak ajak Zamri pergi Ice Room..

Gambar curi kat sini..

Gambar ni pun curi kat sini..Siapa tak meleleh tengok aiskrim macam ni..

Setahu aku Ice Room ni ada dekat Damansara dengan Nilai..Tak tahulah Zamri nak pergi yang mana sebab Nilai pun dekat ngan rumah aku..Damansara plak jalan memanjang jem..Kalau aku prefer Nilai walaupun kena bayar tol sebab aku tak suka jem..Membuang masa jer..

Sesiapa bermurah hati nak belanja aku kat Ice Room aku amat alu-alukan..;p

20 comments:

SoLy SoLicious said...

waahhhh....tergugat iman tgk icecream tuh

AziE said...

Hajar - Nak ke Bandar Baru Bangi tu jem ke? For me spagetti dia tak la best sangat. Tapiii kalau ice cream.....mmmmm...pegi la cuba yek.

Umedia Network said...

bestnya!!!!!

aeshcame said...

muehehe nmpak best ice cream tu..mcm ni kene g try jgk lah ni~~

KAMIHIDUP said...

apa? akak nak belanja KAMI?

Solihin Zubir said...

knapala kt kedah xdak iceroom ni.. tringin la.. haha..

Nini Hartini said...

wowww tak tau langsung pasal tmpt ni..thx la utk maklumatnya. boleh la singgah klu ke sana

Siti Hajar Masri said...

soly solicious:
akak pun..;p

Siti Hajar Masri said...

k.azie:
Damansaralah kak..Bandar baru bangi memg x jem..huhu~

nk try jugak..

Siti Hajar Masri said...

Umedia Network:
memg best..;p

Siti Hajar Masri said...

aescame:
wajib try..;p

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
akak dgr kami nk belanja akak..;p

Siti Hajar Masri said...

solihin:
dtg sini..aku belanja kau tp duit kau..haha~

Siti Hajar Masri said...

nini hartini:
try tau..jgn x try..;p

Mommy Fara said...

bangi? jauh =(

FaZira HaLiM said...
This comment has been removed by the author.
Siti Hajar Masri said...

mommy fara:
kalo sy dekatlah..;p

Siti Hajar Masri said...

fazira halim:
ye ke?tak tahu plak..tq for info..;p

relevan said...

Ingat kalu masuk sini mboh tak mau keluar..

maza said...

Rumah maza berhampiran dgn Ice Room ni.. oleh kerana dekat, kami selalunya mengambil kesempatan, 'nanti dulu'... bagi chance kat org jauh...

penyudahnya, dari penubuhan Ice Room sampai skrg tak pernah jejakkan kaki... lagipun kalau jejakan kaki ke sana perlukan fulus lebih.. almaklumlah anggota pasukan (keluarga) ramai gitew.. ihik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...