Friday, June 17, 2011

Scheduled Post

Assalamualaikum semua..

Sejak akhir-akhir ni aku busy sangat..Dengan kerja ofis yang tak henti-henti asyik ada jer..Memang tak sempat nak update blog pun..Jadi aku dah fikir masak-masak mulai sekarang aku nak buat entry menggunakan cara scheduled post..Aku akan karang malam-malam then aku akan guna scheduled post supaya blog ni tak adalah bersawang lama sangat..

Aku kena berkorban sikit masa rehat aku pada malam hari untuk memastikan blog aku sentiasa terupdate..Namanya nak jadi blogger yang famous macam redmummy..Lagipun redmummy juga menggunakan cara yang sama..Aku rasa..;p

Kelas aku pun dah nak start hari ahad ni..Lagilah hidup aku kembali busy dan kelam kabut..Kelam kabut nak siapkan assignment..hehe~

Untuk pengetahuan korang entry ni pun scheduled post juga..Korang pulak guna cara apa blog sentiasa update walaupun korang busy..Meh share kat sini..Sharing is caring kau..;p

4 comments:

Ila said...

buat jgn tak buat..jarang dah ko komen kat entry aku..terasa ni...hehehe

KAMIHIDUP said...

redmummy idola KAMI, akak pun idola KAMI, heee. :)

Siti Hajar Masri said...

Ila:
jgn marah ye..selalu baca tp jarang komen..x sempat nk komen bos dh pgl..hehe~

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
terharu akak..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...