Monday, June 20, 2011

Sebab Musabab Episod Ulangan Kartun BoboiBoy

Assalamualaikum semua..


Aku dah maki hamun dah sebab dah berkali-kali aku tengok kartun boboiboy masih ulangan yang sama jer..Anak dara aku ok jer tapi aku ngan Zamrilah yang hangin semacam..Cerita ni best tapi kalau dah asyik ulangan yang sama aku fed up gak..

Rupanya Animonsta Studios ada menjelaskan dalam blog diorang kenapa siaran boboiboy masih episod ulangan jer..Nasib baik aku tak bako Animonsta Studio ni..kihkihkih..Itulah lain kali jangan nak marah sesedap rasa dulu..Nasihat kat diri sendiri..Kalau korang nak tahu sebab musababnya silalah klik sini ye..

3 comments:

KAMIHIDUP said...

sedap kartun tu, melayu punya kan kak yang buat kartun ni?

SoLy SoLicious said...

oowwhh..itu rupenye alasan depa..
krew pun xckup ,,haiisshhh

maza said...

oooo patutlah asyik ulang2 aje..

tapi memang best.. creative citer itu.. walaupun ada bau2 upin & ipin, kak ros, jarjit, ehsa dan tok dalang.. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...