Thursday, June 2, 2011

Sikit Jer Lagi..

Assalamualaikum semua..

Pagi ni aku check churp churp akaun aku sangat teruja..Sikit jer lagi mahu cash out..Untuk pertama kali aku akan cash out..Selepas tu aku mahu kumpul..Dapat banyak baru best sikitkan..Tips cepat jer naik duit tu senang sangat..Kena rajin share..Itu je senang sangat..

Nak register churp churp kat sini..


P/S: Kalau korang rasa korang cute kliklah sini..;p

19 comments:

KAMIHIDUP said...

peh, tahniah kak, bestnya. :)

maza said...

perkhh.. hebat hebat naaa....

maza punya naffnag pun tak terbela.. dibiarkan begitu aje...

ingat nak cash out bikin beli keta fortuner nanti kot.. ahaks.. (berangan dan melantun2 lah fulaks)

Liza @ Adzriel AB said...

alhamdulillah.. rezeki

YAYA AZURA said...

salam kenal..

yaya churp-churp tak terjaga...tak berapa faham sebanarnya...dan amat yakin ada zero cents kat dlm tu..hihi...

hajar said...

alhamdulillah rezeki ALLAH bagi..

Rai said...

aaa..jelesnya...tahniahh..

umiliza989 said...

tahniah...
kak,nak ty,mcm mana akk edit pic churp churp 2...
za print screen mesti full 1 page...

Mommy Fara said...

seronoknye...rezeki!

Ila said...

wah,nanti boleh belanja ni

relevan said...

belanja !

za said...

thaniah... best nyerrrrrrr

♥yaya budak suka embun♥ said...

bez2..kita banyak lg..lg rm40++ kot nk kna tggu :P

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
memg best2..

Siti Hajar Masri said...

maza:
besar cita2 tu..;p

Siti Hajar Masri said...

k.liza:
yup..alhamdulillah..rezeki x putus2..

Siti Hajar Masri said...

yaya azura:
mula2 memg gitu..awk kena explore tau..

Siti Hajar Masri said...

hajar:
nama sama..tq..

Siti Hajar Masri said...

rai:
tq2..

Siti Hajar Masri said...

umiliza989:
akak crop dik..sng jer..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...