Tuesday, June 14, 2011

Traffik Mencanak Naik Gara-gara Gempa Bumi Hari Ini..

Assalamualaikum semua..

Baru tadi aku check traffic nuffnang..Terkejut beruk aku tengok..Beruk pun tak terkejut macam aku..Traffic untuk blog aku hari ni sehingga pukul 4.00 petang hampir 700..Aku memang terkejut sebabnya tak pernah-pernah sepanjang aku berblog traffic sampai gitu sekali..Mungkin bagi yang otai-otai dalam blog tak heran pun..Ala baru 600++ belum 6,000 pun..Tapi aku heran..;p


Korang percaya tak setelah tengok ini..Aku masih tak boleh percaya..Traffic aku hari-hari biasa dalam 100++ jer..Niat aku untuk update gempa bumi ni bukanlah untuk mengejar traffic tapi untuk pengetahuan semua orang supaya berhati-hati terutama family aku..Risau kau..Siapa tak sayang familykan..

P/S: Aku masih teruja dengan traffic hari ini..;p

10 comments:

Mommy Fara said...

peh! bile nak dpt trafik byk tu eh?

Munna said...

wah...mmg best gila bila trafik naik mendadak cmtu. dulu blog sy pnh dpt trafik 900++...biasa dalam 400++ camtu je...ada point kat situ...hehe

AziE said...

senyum je la tuh

munirah said...

huhu..tinggi la tu.. 600.. tak pernah lg dpt..

entri:
Gempar! Laman web kerajaan Malaysia bakal digodam Khamis ni!

relevan said...

Keyword..jika kena time..mencanak trafik.. kalu awak rajin cba dptkan video gempa pulak.. masuk kat entri..

KAMIHIDUP said...

fuyoo. untunglah kak. :)

Piah Becok said...

wow!!!! tahniah *tepuk tangan* rezeki tu dapat trafik tinggi.

kite kat semban, tatau pun ade gempa bumi. bile bukak blog baru tau.

Moh bace ni:
1. LENGAN SAMA BESAR DENGAN PERGELANGAN TANGAN
2. WORD OF THE DAY #1
3. AI HETCHU' subang!!

mzhany said...

a'ah hajar, rsnya ramai buat entri psl gempa bumi ni, dan ramai yang search...

Ila said...

aku tak tahu pun pasal gempa bumi tu..yelah tak rasa kan...hehehe

maza said...

uiks.. sehari 100++ wahhhhh...

meloncot ke 600 wowwww...

hebat ni... tahniah, dan maza jealous huhuhuhu...

hehehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...