Thursday, July 14, 2011

Kena Pergi Training..*sob*

Assalamualaikum semua..

Tiba-tiba semalam dapat emel dr HRD yang aku kena pergi Training..Sedih meninggalkan anak dara & Zamri selama 2 hari tetapi gembira sebab training tu kat Selesa HillHomes Resort, Bukit Tinggi..OMG..!!!

Lepas tu kan part yang paling best..Group yang pergi kali ni geng2 bas sekolah aku..haha~Lawak jer..Abaikan ok..

Part sedih plak aku kena tinggalkan anak dara 1 malam..Tadi gembira sekarang sedih plak..Diorang kalau siang aku tak ada tak pe tapi kalau malam diorang tak boleh..Diorang akan tunggu kat tingkap depan tunggu aku balik..*sob..sob..sob*

5 comments:

KAMIHIDUP said...

sabar jela kak, demi tugasan. :)

Ila said...

sedih campur hepi lah ni...takpelah,nanti mak nya beli ole2 kan...

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
itulah pasal..kena sabar..;p

Siti Hajar Masri said...

Ila:
wajib beli tu..

maza said...

wah.. Bukit Tinggiiii tuuuu.. best best best

maza pernah sampai satu kali gitew..
tapi ada ngeri sikit bila mendakit bukit yg tinggi2 .. aderkkk.. hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...