Friday, July 15, 2011

Make Up Itu Penting..;p



Assalamualaikum semua..

Fakta tau bukan auta..Buktinya semalam aku pergi popular kat IOI Mall sementara tunggu nak buka puasa..Aku nampak novel Kasih Yang Suci..Aku dah pegang novel tu..Tiba-tiba aku teringat yang foundation bb cream aku dah abis lorr..

Kerana make itu penting dalam hidup Siti Hajar maka aku terus letak novel Kasih Yang Suci itu..Aku nak minta tajaan dari sugar daddy @ Zamri takut dia marah sebab anak dara dah pow dia dulu..Macam2 buku diorang beli..

Lagipun semalam juga sugar daddy aku dah taja kasut sukan,stokin dan tracksuit aku nak pergi training tu..Rasa macam melampau nak suruh dia taja novel tu plak..Yang penting aku tak nyesal pun sekarang ni sebab MAKE UP ITU PENTING..;p


**Sorry ye Seth Tan aku tak beli novel kau..haha~


7 comments:

Ila said...

hehehe...yelah,mcm ila yg dok umah ni,make up tu no berapa entahlah...hehehe

Siti Hajar Masri said...

Ila:
x pe..sy selalu ngadap org kenalah selalu make up..;p

Mommy Fara said...

sy msh igt pesanan nie ms entry awak yg lame...=)

KAMIHIDUP said...

kalau dah kahwin penting kot, tapi KAMI suka perempuan tak pakai make up, muka nampak asli. :)

Siti Hajar Masri said...

mommy fara:
ye ke?sy pun x berapa ingat..;p

hamzah ian said...

mekap mmg penting.. haha

maza said...

wakakak... entry yg best.. bikin maza tersenyum sendirian.. sikit lagi mau lantun-lantun atas kerusi.. hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...