Thursday, July 7, 2011

Sales Sales & Sales Lagi

Assalamualaikum semua..

Merata tempat aku pergi semua buat sales..Sales untuk raya gamaknya..Puasa pun belum lagi..Baru-baru ni aku pergi IOI Mall untuk bayar bil maxis..Meriah jer aku tengok ada Home Furnishing Fair..Lepas tu tiba-tiba ada plak jerit-jerit kata 'Happy Hour'..Aku tak heran pun..Aku sales-sales ni aku tak berapa sangat sebabnya aku pernah kena kot..Aku pernah kena tipu dengan sales kat salah satu shopping complex terkenal gaklah..


Kalau kita rasa tertipu better bawak ke tribunal pengguna..Bayar dalam RM5.00 tak silap..Aku tak pernah buat sebab waktu tu aku tak tahu kewujudan tribunal pengguna ni..Kalau tahu macam-macam kes aku nak bawak terutama kes digi khianat aku..Nama aku jadi blacklist dalam mana-mana telco..Hampeh tul..

Menyimpang jauh aku dari tajuk..hehe~Akukan suka mengarut..Kalau boleh macam-macam aku nak cerita..Takut korang plak tak larat nak baca..Kalau orang perempuan ni cerita pasal sales mesti sukakan tapi kewangan plak tak mengizinkan..Tul tak?Aku sekarang mengamalkan konsep berjimat sebab nak kumpul duit nak beli banglobang..;p

6 comments:

mzhany said...

wooo dah start sales eh. ahaha apakah boleh tak sedar, sabor jer lah kan...

Siti Hajar Masri said...

mzhany:
dah start..mcm dah ada skrg ni..;p

WAHIDA ALIAS said...

wow!!sales??mane2?hehe

Arpiiz said...

hehe, nasib baik kita tak minat shopping..^^

Siti Hajar Masri said...

wahida alias:
merata tempat yang oi..;p

Siti Hajar Masri said...

arpiiz:
org lelaki mana minat shopping..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...