Wednesday, July 13, 2011

Skema itu HOT..Suka blog dier..;p



Assalamualaikum semua..

Siapa tak kenal dia nikan..Liliana dari Skema itu HOT..Sebenarnya lama dah aku jadi silent reader dia ni..Dia suka bagi review produk yang dia pakai..Tips2 penjagaan muka, rambut..Lagipun dia ni lawa sangat..Suka tengok dia..Banyak entry pasal kecantikan kat blog dier..Kalau korang nak tahu pasal kecantikan bolehlah ke blog dia..Sangat best..;p


Aku jadikan blog dia sebagai reference terutama bab nak cantik..Produk apa yang best..Masker yang best..Blog dia sangat-sangat membantu..Dan yang buat aku kagum dengan dia sebab dia student law..Aku memang kagum sangat dengan student law..Semester ni aku ada subjek law..Aku rasa tersangatlah susah sebab tu aku kagum dengan diorang yang belajar law..Boleh diorang belajar law setiap semester..Aku yang baru semester ni jer ada law dah susah hati..;p

Ni kira tips jugaklah ye..Sebab aku bagi korang reference yang paling senang..Aku nak buat review tersangatlah malas..Apapun jom ke blog Liliana..=)

7 comments:

Finaz Jaafar said...

baru tau psl blog dia ni

SoLy SoLicious said...

menarik ^_____^

KAMIHIDUP said...

cantiknya, mana tahu ada jodoh dengan dia ni, wahaaaa. perasan betul KAMI. :)

Siti Hajar Masri said...

finaz:
lps ni mesti awk suka jugak..;p

Siti Hajar Masri said...

soly solicious:
memg menarik..;p

Siti Hajar Masri said...

kamihidup:
dah2..ko jgn nk perasan plak..

mzhany said...

waa cantik mcm artis korea pulak...meh nak jengah jugak la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...