Friday, July 22, 2011

Super Duper Busy Weekend


Assalamualaikum semua..

Weekend ni aku tak rehat lagi..Aku dah nampak planning macam2 ada..Malam ni main badminton as usual..Balik sampai pukul 1..Ohh lebam..

Sesubuh Sabtu kena bangun nak pergi Putrajaya..Ada karnival 10,000 langkah sehari..Tunggang terbalik aku rasa balik dalam pukul 10.00 pagi..Lepas tu kena balik Melaka ada kenduri doa selamat..Kena gotong royong lagi sebab rumah mertuakan so kena tunjuk rajin..Nasib baik balik hari..Syukur sangat..;p

Balik Melaka aku rasa tengah malam..Esoknya kelas..Nasib baik ada 2 kelas..Start pukul 10.00 pagi habis pukul 4.00 petang..Bila masanya aku nak rehat ni????

Hari Isnin dan Selasa aku kena pergi training kat Bukit Tinggi tu..OMG..Bayangkan betapa stress dan penatnya haku..


3 comments:

Umedia Network said...

Fuyohh!!! Padatnya. Kalau saya jadi kak hajar, mmg dah give up. hee. :)

Arpiiz said...

amboi, banyaknya plan..hehe

Anonymous said...

sesekala ok per :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...