Thursday, August 4, 2011

24 Tahun

Assalamualaikum semua..

Pada 02/08/2011 hari Selasa yang lepas genaplah umur aku 24 tahun..Rasa sangat dah tua..Aku tahu mesti ramai terkejut dengan umur aku..Yup..Aku kahwin muda..Nak tanya apa aku ok jer..Dah biasa..;p

Aku nak ucap terima kasih banyak2 pada yang wish kat fb, twitter, sms, email..Penat kau nak balas..Banyak sungguh wishnya..Terharu pun ada..Macam artis plak..hehe~Dah jangan nak perasan lebih2..


Yang paling tak sangka dan buat aku teruja adalah Qazem Nor wish birthday aku..Aku tahu korang jeleskan..Kalo tak jeles silalah jeles..


Pada yang tak kenal Qazem Nor tu inilah gambar dia dan aku..Jangan fikir yang bukan-bukan..Aku tak ada skandal dengan dier..Waktu ni Qazem Nor buat pengambaraan kat ofis aku..Tu yang dia kenal aku..;p

Habis cerita pasal artis..Aku nak cerita pasal birthday aku..Mesti ramai nak tahu aku celebrate ke takkan..Mestilah sambut tapi sambut kat rumah jer..Zamri kesayangan saya tu belikan kek..So sweet..Zamri tanya aku nak hadiah apa..Macam-macam aku senaraikan..

Dia kata bertuah dapat aku..Kalo orang lain dah mintak barang kemas..Aku idaknya..Korang tahu aku mintak apa?..Aku mintak purse baru, handbag baru, dan kasut baru..Hambik kau lagi banyak..Tapi lagi murah dari barang kemas ye dok..

Kek yang Zamri belikan untuk aku..Sangat terharu walaupun pagi tu dia ada sakitkan hati haku..sob..sob..sob..Bila dia belikan kek terus sejuk jer hati ni..;p

Korang plak nak bagi apa kat aku..;p

12 comments:

relevan said...

huh jeles2..

relevan said...

huh jeles2..

Pearl Kaz said...

waah! ye ke? happy belated birthday.. ok, mmg x sangka umur awk 24thn.. kite ni dah 25thn.. lg rase tua la kot.. hahahaha..

takde hadiah pun... tp kite doakan awk pjg umur, sihat selalu dan dimurahkan rezeki.. ok? :)

selamat berpuasa..

Mommy Fara said...

Ouh! Muda lagi awak! Agak terkejut di situ. Heheheh!

Ila said...

hepi beday..muda sungguh ko hajar..ke panggil aku akak ni..hehehe

maza said...

24 thn masih muda tu sehh.. masih banyak getahnya.. ahaks.. ke lautan dalam fulaks.. hehehe

anyway, selamat hari lahir.. dan dlm gambar dgn artis itew kelihatan sungguh sweet. ahaks..

psst: maza jealous hajar kawen muda.. uhuk!.. hehehhee

Siti Hajar Masri said...

relevan:
jeleskan..

Siti Hajar Masri said...

pearl kaz:
umur je muda tp rs cam dh tua jer..anyway tq tau..ucapan pun dh ok sebenarnya..;p

Siti Hajar Masri said...

pearl kaz:
umur je muda tp rs cam dh tua jer..anyway tq tau..ucapan pun dh ok sebenarnya..;p

Siti Hajar Masri said...

mommy fara:
ingat kita dh tualah tu..;p

Siti Hajar Masri said...

Ila:
baik kak ila..;p

Siti Hajar Masri said...

maza:
terima kasih tau..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...