Tuesday, August 16, 2011

Birthday Zamri Yang Ke 27



Assalamualaikum semua..

Minggu lepas birthday Zamri..Tak boleh bagitau hari apa..Atas permintaan..Dia ajak berbuka puasa kat luar..Dalam hati aku cakap birthday aku buka kat rumah jer..Sebenarnya permintaan aku gak..hehe~Zamri tanya makan kat mana..Aku laju je cakap nak makan kat secret recipe sebab dia yang nak belanja..

Seharusnya aku yang belanja ye dak tapi haku ni mana banyak duit..Lainlah macam Zamri dia orang business..Kalau haku belanja makan kat kedai Halwa jer..haha~

Dalam pukul 6.00 aku pun googlelah kat mana secret recipe yang paling dekat dengan rumah haku..Sebenarnya banyak choice tapi kami nak shopping sekali so kami prefer kat Jusco Equine Park..

Sampai je sana dalam pukul 7.00 malam tapi nasib baik kau secret recipe banyak lagi tempat kosong..Cepat2 kami order makanan..Takut lambat plak makanan sampai..Tapi secret recipe kat Jusco Equine Park ni cekap..Makanan kami sampai sebelum azan..Senarai makanan kami order silalah scroll ke bawah..;p


Zamri yang order..Dia tak boleh kalau buka puasa tak makan nasi..

Zamri punya gak..Sajer tayang 2 kali..Kasi korang terliur sikit..Dia order air tembikai..

Aku punya makanan..Tom Yam Kung..Sedapnya..

Lagi sekali tayang..Ohh sedapnya..

Satay ni adik punya..Sedap gak tapi korang tahu jelah harganya..

Kakak punya..Dia order yang ni sebab ada udang jer..

Kurma yang dibagi..Free jer..Selain kurma setiap hidangan diorang bagi air sirap..
Aku cuma belanja Zamri kek..Itupun aku beli satu slice jer..Sebab confirm nanti tak habis..Kek birthday aku hari tu pun bawak ofis..Orang yang tak puasa bedal kek aku..Licin plak tu..

Thanks pada Zamri belanja kitorang makan mahal-mahal..Dia punya birthday dia plak belanjakan..Kami (wakil anak dara sekali) doakan papa murah rezeki dan panjang umur..;p

1 comment:

ctpayong said...

Bismillah.

Selamat Hari Lahir. Semoga diberkati serta dirahmati umor yang dianugerah Allah SWT, amin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...