Thursday, August 4, 2011

Renew Lesen Ikut Tarikh Lahir

Assalamualaikum semua..


Hari tu aku ada dengar kat hot fm pasal benda ni..JPJ nak buat undang-undang baru dimana renew lesen ikut tarikh lahir..Sebelum diorang buat aku dah..Korang hado?

Sebenarnya kebetulan je ni..Tarikh mati lesen aku sebenarnya 18/7/11 tapi aku tak perasan..Semalam baru Zamri renewkan..Tu yang dapat tarikh birthday aku tu..Kalau tahun depan tak hingat jugak tak tahulah.. 

**Beberapa hari ni aku bawak keta lesen dah mati..haha~Nasib baik tak ada roadblock..;p

5 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh.. btw, Happy Birthday !!!

Umedia Network said...

huii... Gangster nya bawak kereta time lesen dah mati. huhu...

shaFazie said...

rsenye bagus gak ikut tarikh lahir..sng ingatkan kak...

maza said...

Happy belated birthday ggitew.. hehee

maza bikin lesen 2 tahun sekali..
tahun depat baru renew. ahaks.. hehhehe

zubect said...

18/7????hehehe,birthday kakak sy 19/7

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...