Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya

**Sticky post untuk beberapa hari jer..

Assalamualaikum semua..


Sempena syawal yang akan menjelma kami sekelurga mohon maaf kepada semua..Tak kira para pembaca blog aku atau kawan2 semua..

Hati-hati juga balik kampung ni..Jangan bawak laju2 tapi tekan habis..haha~Janganlah dengar nasihat aku ni ye..

Kali ni giliran kampung aku..Seronok sangat..Once again Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga..;p


P/S: Sebenarnya gambar ni beberapa tahun yang lepas..Lappy aku problem so ni je gambar yg ada kat pc aku..

1 comment:

che sakinah said...

Selamat hari raya juga kak siti hajar, maaf zahir batin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...