Tuesday, September 6, 2011

Cerita Hari Raya

Assalamualaikum semua..

Sekian lama aku tak hapdetkan..Raya sakan gamaknya..Tak hingat benda lain dah..Ingat raya jer..;p

Raya aku macam biasa jer..Sama je macam orang lain..Cuma tahun ni aku excited terlebih sebab raya kat kampung aku dulu..Kebetulan kakak aku pun ada sekali..Seronok sangat sebab semua ada..

Yang paling best kitorang bekerjasama menyediakan hidangan untuk baraan atau marhaban kat kampung aku..Kelam kabut semua adalah terutama abah aku..Sampai aku cakap relakslah bah..

Hari raya kedua aku dah balik Melaka tapi sekejap jer sebab mak mertua aku pergi Penang nak menyelesaikan masalah..Zamri ajak balik Sekinchan petang raya ke-3..Aku sukalah..Rasanya seminggu raya ada kat kampung aku jer..haha~

Gambar raya pertama..Semua ada haa..
Raya tahun ni tema merah..
Anak dara tu aku belikan kebaya warna merah..Meletup gitu..Aku pakai baju kurung jer..Tak mahu yang ada fesyen2..Niat sebenar kalau pakai baju kurung ni boleh cover perut yang melantak pada raya pertama..;p

Sebenarnya banyak lagi aku nak cerita tapi cukuplah kali ni jer..Nanti aku cerita lagi..Sesiapa yang nak jemput aku pergi open house rumah korang tu silakan..Tapi lembah Klang je lah..Kalau sampai Sabah Sarawak nak ajak aku tu kenalah kirim tiket sekali ye..


6 comments:

Ila said...

hehehe..raya umah sendiri tentunya extra bestkan...

Arpiiz said...

selamat hari raya..

eh, boleh lagi ke ni..hehe

NaniRostam said...

salam aidilfitri....minta maaf salah silap...



raya datang rumah.

Siti Hajar Masri said...

Ila:
memg best..;p

Siti Hajar Masri said...

arpiz:
selamat hari raya juga..;p

Siti Hajar Masri said...

nanirostam:
salam aidilfitri juga..kalau kak nani dah ajak confirm sy nak dtg..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...