Sunday, September 18, 2011

Cuti Yang Panjang..


Assalamualaikum semua..

Mesti korang tertanya-tanyakan kemanalah aku pergi tak hapdet blog pun..Sebenarnya tak kemana pun..

Busy aku mengalahkan PM..PM pun tak busy macam aku..hehe~Tak dinafikan sejak akhir2 ni aku busy sangat..Itu tak pelahkan..Memang aku dapat gaji dari situ..

Seminggu yang lepas ni aku tak berapa sihat sangat..Demam batuk selesema bagai..Kali ni paling teruk aku rasa..Aku tak boleh tidur langsung sebab tak boleh bernafas sangat..Sampaikan aku tidur duduk..Dah macam kerja jaga aku rasa..

Macam-macam ubat aku makan..Semua tak jalan..Tak tahu kenapa..Pelik sangat demam aku kali ni..Tapi alhamdulillah hari ni sihatlah sikit..Boleh bernafas macam biasa..

Tiba-tiba gusi aku plak bengkak..Sangat sakit..Nak makan pun tak selera sangat sebab gusi bengkak..Nak pergi klinik malas..Minggu ni minggu klinik bagi aku..Kekerapan datang klinik membuatkan aku malas nak pergi lagi..

Tahun ni aku rasa tahun sakit bagi aku..Tahun2 sebelum ni MC aku sangat2 sikit..Tak sampai 5 hari pun..Tapi tahun ni banyak sangat MC aku..Nak buat macam manakan dah memang sakit..
Mungkin ini dugaan aku..Dahlah minggu depan aku nak exam..Minggu ni langsung aku tak tengok buku langsung..Sakit punya pasal..

Dah beberapa hari aku tak tengok blog..Follower aku bertambah..Dah mencecah 1000..Alhamdulillah..Terima kasih sangat pada yang sudi jadi follower aku..Lagi2 yang rajin baca blog ni..Sayang koranglah..;p

2 comments:

Nini Hartini said...

skrg mmg musim sakit lah...kt tempat saya student cirit birit muntah2...tanya tmpt kakak pun mcm tu gak...

zubect said...

saya syg akak jugak,hehehehe
insyaAllah,adalah hikmah di sebalik sakit tuu.....do the best utk exm,esk sy dh start final exm....kita sme2 buat yg terbaik,amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...