Monday, September 19, 2011

Hantu Bonceng Terbaek..


Assalamualaikum semua..

Aku tahu dah lambat nak cerita tapi nak cerita gak..Hari Rabu minggu lepas aku tengok cerita ni..Ramai kata cerita ni best..So, aku bookinglah pada hari Rabu yang lepas..Aku suka tengok wayang hari Rabu sebab tiket murah lorr..

Aku dengan Zamri jarang2 sekali nak tengok cerita melayu kat wayang tapi kali ni nak tengok kat wayang..Tak sabar nak tunggu CD..Berbaloilah cerita ni aku tengok kat wayang sebab best sangat..Aku bagi 5 bintang..;p


Sebenarnya bukanlah bohsia jadi hantu..Kalau korang nak tahu pegilah tengok..hehe~

Dalam cerita ni diorang sweet sangat jadi couple..

Aku tak tahu cerita ni masih ada lagi ke idak kat panggung tapi memang tak rugi kalau pergi tengok..;p


5 comments:

Mommy Fara said...

X pe...skg dah kua kat Astri First...=D

relevan said...

aStro first ... boleh tengok 25x ..haha!

KAMIHIDUP said...

orang cakap raya tak jadi pun best kak. :)

ijatnuar87 said...

huhuhuhuhu...nk tengok gak..tapi dah xsempat...

mzhany said...

hajar, ramai gak yg ckp besh cite ni, opismate hany pun gtgk dan byk gak komen negatif psl cite nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...